Tipoholding - Ask for the best

NoutatiDespre noi

SC TIPO OFFSET SRL este parte integrantă a grupului SC Tipoholding SRL, înfiinţat în 1994, membru fondator al Asociaţiei Tipografilor din Transilvania. Holdingul a cunoscut o evoluţie rapidă, şi-a dezvoltat în timp scurt atât activităţile de producţie cât şi pe cele de servicii tipografice. Firma TIPO OFFSET SRL, individualizată în cadrul grupului, este specializată în tipar offset policromie.Tipărim materiale promoţionale ( pliante, broşuri, cataloage de prezentare, fluturaşi de reclamă alb/negru sau color ) cărţi, reviste, formulare tipizate ( model vechi de factură), chitanţiere personalizate şi nepersonalizate, bilete, abonamente şi diverse produse speciale la comandă .

Dispunând de o echipă calificată, la curent cu noutăţile din domeniu, oferim servicii tipografice complete , structurate pe toate cele trei segmente ale branşei ( pre-press, press şi post-press ). Serviciile de tipărire sunt în mod fericit completate cu cele de consiliere de specialitate.

În centrul atenţiei noastre se află, în permanenţă, satisfacerea eficientă a cerinţelor de calitate, cantitate şi diversitate mărită a clienţilor noştri, solicitările şi dorinţele acestora fiind urmărite în detaliu de-a lungul întregului proces de producţie.

Flexibilitatea este una dintre calităţile majore ale firmei asigurându-ne capacitatea de a servi clienţii în situaţii de criză când suntem solicitaţi să onorăm comenzi în regim de urgenţă.

Secretul succesului nostru izvoreşte din spiritul de echipă, din curajul şi încrederea cu care abordăm oportunităţile pe care ni le oferă mediul de afaceri din ce în ce mai dinamic la care ne adaptăm cu uşurinţă, satisfăcând astfel cele mai exigente standarde de calitate. Pentru noi fiecare provocare constituie un nou pas spre vârf, spre perfecţiune, în dorinţa noastră permanentă de îmbunătăţire a performanţelor.


Acreditări
O dovadă a preocupării noastre constante în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite, o reprezintă implementarea sistemului de management al calităţii ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2004 referitor la respectarea standardelor managementului de mediu.

Management

Piricsi Alpár - Director Executiv

 


Echipa


Fiind conştienţi de rolul determinant al calităţii factorului uman în derularea şi reuşita oricărei afaceri, organizaţia noastră preţuieşte în mod deosebit capitalul intelectual. Considerăm integritatea ca fiind cea mai eficientă tehnică de vânzare. Personalul nostru, recrutat conform unei riguroase selecţii profesionale, este unul specializat, de formaţie tehnică superioară, implicat, apreciat şi motivat de aşa natură încât toate scopurile noastre sunt atinse prin efortul comun al tuturor angajaţilor.